Két új modul

Novák Áron küldte be 2009. 12. 19., szo - 00:00 időpontban

Két új modult pakoltam ki ma a drupal.org-ra, röviden szeretném bemutatni őket.
Az első a Views Savedsearches-hez (aminek átvettem a karbantartását quicksketch-től) egy Notification integráció. Mit is jelent ez? Azt, hogy bármilyen views exposed filter keresésre feliratkozhatunk

a Notification-ön keresztül! Két dolgot is jelent ez, mivel views, bármilyen drupal-beli tartalomra feliratkozhatunk, legyen az node, felhasználó vagy bármi más, amihez van views integráció, másrészt mivel notification és messaging, akármilyen csatornán (email, SMS, twitter) értesülhetsz a frissítésekről. A modul itt érhető el: http://drupal.org/project/views_savedsearches , belecsomagoltam a Views Savedsearches mai kiadásába, ami mellesleg pár fixet is tartalmaz.
A másik modul a Multi Node Add névre hallgat (http://drupal.org/project/multi_node_add). Arra jó, ha bonyolult tartalomtípusaid vannak sok mezővel és egyszerre több node-ot akarsz létrehozni egy menetben. A modul javascript+iframe trükközéssel él, nem szöveges böngészőkhöz való :) A lényeg, ki kell választanod, hogy a node melyik mezőivel akarsz foglalkozni és hogy hány node-ot akarsz létrehozni és kvázi táblázatszerűen kitöltheted az új node-ok adatait majd egyetlen gombnyomásra (ez is javascript :) ) az összes node létrejön.
Ha valamelyik modul funkcionalitása felkeltette a figyelmedet, örömmel veszek bármilyen hibajelentést vagy javaslatot arra, hogy hogyan lehetne ezeket még jobbá tenni.

Névtelen (nem ellenőrzött)

2009. 12. 19., szo - 16:48

modulnál az anonim felhasználók elől le lehet tiltani valahogy a funkciót? Mert különben egy anonim felhasználó elment egy keresést és azt a következő is látja és sok felhasználó esetén tiszta káosz lesz.... A szokásos admin/user/permissions oldalon nem találtam ilyesmit...

Egyébként nagyon hasznos kis modul, főleg hogy fel is lehet rá iratkozni.