Drupal konferencia

Novák Áron küldte be 2009. 09. 12., szo - 00:47 időpontban

Egy héttel a konferencia vége után megosztanám a párizsi Drupal konferencián készült képeket.
Azoknak akik gondolkodnak, hogy menjenek-e a jövőben Drupal konferenciára, csak azt tudom tanácsolni, hogy feltétlenül! Mind személyes, mind pedig üzleti kapcsolatépítésre elsőrangú hely. Az előadások is sokszor hasznosak, nekem a legjobban chx php-s előadása tetszett. A konferencia alatt hallottam először a Cracking Drupal könyvről, meg is rendeltem, pár héten belül meg is érkezik. Összességében 9 pontot kap a konferencia a 10-ből, a belépő árában foglalt étkezés eléggé silány volt (a párizsi éttermek nyilván nem okoztak azért csalódást). Viszont többen megjegyezték, hogy a szegedi volt eddig a legjobb étkeztetés az eddigi konfokon :)

A Cracking Drupal fenn van a Google Books között teljes valójában.

A szegedi szerintem klasszisokkal jobb volt. Volt ülőhely, áram alapból, az étel is döntően befolyásolja az ember véleményét, ha 10-12 órát tölt egy helyen.

A papírkönyvnek van pár előnye, azért rendeltem meg, valamint az eladásokból nyilván pénzt kap a szerző, a letöltésből aligha.

Az ételt illetően eltér a véleményünk, ha valakinek annyira nem jön be a konferencia kajája, akkor megoldható a konferencia közelében az ebéd, szóval ezt nem érzem vízválasztó problémának.