Vodafone Mail - Linux+Firefox

Novák Áron küldte be 2008. 02. 29., p - 11:40 időpontban

A Vodafone Mail szolgáltatása, legalábbis ami a webmail felületet illeti, Linux és Firefox alól használhatatlan. A csatolt állományok feltöltése előtt leellenőrzi, hogy szerepel-e a fájlnévben tiltott karakter. Viszont a / jel Linux alatt az elérési útban meglehetősen sokszor elő szokott fordulni. Felhívtam az ügyfélszolgálatot, egy laikussal beszéltem, aki megmagyarázta, hogy én tudom rosszul a dolgokat. Ráhagytam, mert este fél 11-kor úgysem tud hozzáértőt kapcsolni. Holnap remélem találok egy embert, aki ténylegesen tudja, hogy mi az a JavaScript. (frissítés: ma sem tudott senki semmi értelmeset mondani)
Itt van az a kódrészlet, amivel a Vodafone leellenőrzi, hogy rendben van-e a fájlnév. Elrettentő példának teszem fel, Ti nehogy ilyet csináljatok a saját oldalatokon! :)

function CheckFilenameForForbiddenChararcters(filename_to_check)
{
	var forbidden_characters = '/*?"|';
	var count = 0;
	
	for (count = 0; count 

Fejlemény: Operával jól működik.

Novák Áron

2008. 03. 03., h - 16:42

Válasz Névtelen (nem ellenőrzött) üzenetére

Viszont az ügyfélszolgálat meglehetősen fejlődőképes. Az első semmitmondó levél utáni kissé morcosabb email válaszomra rá két perccel csörgött a telefon és korrektül tájékoztattak. Meg csináltak olyat is, mint az OHV (http://www.sc.bme.hu/index.php?pMenu=3&pText=3_0), az email alján azonnal lehet pontozni az email-ügyfélszolgálatot. Ez szerintem kimondottan előremutató. Addig meg ha akarok Vodafone Mail alatt csatolni fájlokat, használok Operát.